Google+ Followers

Khamis, 17 Mac 2016

GIVEAWAY DAN SAMPLE PERCUMA

Assalamualaikum.. 

Selamat malam.. sori la ye kalau berduyun-duyun pula malam ni update giveaway ke contest ke.. hehe..


Hadiah boleh pilih.. ada 4.. Barang baby ke, Baju ke, tudung/shawl ke atau nak barang mandian..
Alahai.. hadiah best-best semuanya.. tak terpilih.. 
kalau saya ada rezeki, saya terima je mana-mana yang penganjur nak beri.. 
=)

Ohh, ya.. tarikh akhir sempena besday akk yang menganjurkan ni ye.. Pada 29 mac ni nanti..

Sebelum tu, saya nak ucapkan selamat hari lahir buat akak.. even tak kenal, saya doakan moga kehidupan akak akan sentiasa diberkati Allah..
moga sentiasa bahagia disisi keluarga terchinta..

in shaa Allah..


"GIVEAWAY by RosNordin"

Assalamualaikum.. Hai readers..

Lama dah kan blog ni tak aktif. Jadi malam ni nak aktifkan balik.. selalu join kat blog peribadi tu je..


Giveaway berlansung selama 20 hari bermula hari ini 11 March 2016 hingga 31 March 2016

Hadiah pun menarik. So, kalau korang nak join sama, click je pada banner tu ye.. 

=)

Gud luck juga pada peserta yang lain..




nota : nak kena rajinkan diri blogwalking lepas ni..