Google+ Followers

Ahad, 4 September 2016

"Giveaway penghargaan rm100 by kennymerligal"

giveaway penghargaan rm100 anjuran kennymerligal

Giveaway penghargaan cash rm100 by kennymerligal | mencari 5 orang pemenang bertuah bagi merebut hadiah wang tunai sebanyak rm20 untuk setiap seorang. Giveaway ini akan bermula pada 1 September 2016 dan berakhir pada 30 September 2016.

Isnin, 30 Mei 2016

TUDUNG RAYA DARI KASUTKACA15

assalamualaikum.. Selamat pagi..

Jom join sama.. mana tahu, bukan rezeki saya, tapi rezeki buat kawan-kawan lain.. ^_*


Nak join sila la klik pada banner ye..gud luck ya buat kawan-kawan semua yang menyertai.. 


Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com



Giveaway Fridge Magnet Lombok bermula saat ini dari hari ini, 23 Mei 2016 hingga 30 Mei 2016. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.


Siapa nak ole-ole dari Lombok? Ada 20 fridge magnet berupa rumah perkampungan orang Sasak, Lombok, Indonesia.

Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia ya... Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 30 Mei 2016.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 Jun 2016.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

Jumaat, 22 April 2016

Giveaway Cash RM500 APRIL PART #2 by Emas Putih

"Segmen Tonton Uk20 Free Gift"

http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/04/segmen-tonton-uk20-free-gift.html

Uk20 adalah Animasi pendek yang bercorak komedi untuk hiburan semata-mata.Uk20 kali ini mempersembahkan 'free gift".Sinopsis :Ucing telah di beri Free Gift berupa iphone dari Orang yang tidak di kenali,adakah betul itu iphone .? dan apakah balasan Free Gift Ucing kepada Orang tersebut.? Anda akan menonton Animasi Free Gift setelah tamat Segmen ini.

 Dengan itu Saya minta Anda Support untuk Animasi ini.Syarat-syarat adalah mudah :

1) Follow Blog Ucing Kadayan,Google + atau Facebook Ucing.
2) Buat Tajuk Post "Segmen Tonton Uk20 Free Gift"
3) Copy semua Coding yang telah disediakan di box dan Paste ke dalam ruangan html dan publish.Tag Rakan Anda.
4) Tinggalkan Url post Anda ke dalam ruangan Komen Disini.
5) Tamat Segmen 29-4-2016.Kepada Blogger yang ikut Segmen ini akan di Senaraikan dalam Video Animasi Uk20 Free Gift Sebagai Supporters.

Khamis, 17 Mac 2016

GIVEAWAY DAN SAMPLE PERCUMA

Assalamualaikum.. 

Selamat malam.. sori la ye kalau berduyun-duyun pula malam ni update giveaway ke contest ke.. hehe..


Hadiah boleh pilih.. ada 4.. Barang baby ke, Baju ke, tudung/shawl ke atau nak barang mandian..
Alahai.. hadiah best-best semuanya.. tak terpilih.. 
kalau saya ada rezeki, saya terima je mana-mana yang penganjur nak beri.. 
=)

Ohh, ya.. tarikh akhir sempena besday akk yang menganjurkan ni ye.. Pada 29 mac ni nanti..

Sebelum tu, saya nak ucapkan selamat hari lahir buat akak.. even tak kenal, saya doakan moga kehidupan akak akan sentiasa diberkati Allah..
moga sentiasa bahagia disisi keluarga terchinta..

in shaa Allah..


"GIVEAWAY by RosNordin"

Assalamualaikum.. Hai readers..

Lama dah kan blog ni tak aktif. Jadi malam ni nak aktifkan balik.. selalu join kat blog peribadi tu je..


Giveaway berlansung selama 20 hari bermula hari ini 11 March 2016 hingga 31 March 2016

Hadiah pun menarik. So, kalau korang nak join sama, click je pada banner tu ye.. 

=)

Gud luck juga pada peserta yang lain..




nota : nak kena rajinkan diri blogwalking lepas ni..