Google+ Followers

Rabu, 12 Mac 2014

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

Assalamualaikum & selamat pagi semua.


peluang baik buat kawan-kawan semua. blogger zamani abe tengah mencari seorang sahabat yang bertuah untuk memiliki mini power bank dari beliau.

so, apa lagi.. jom join sama. mana tahu ada rezeki kan.. :)



psst : ada harapan nak menang tak?? :p



Khamis, 6 Mac 2014

"Segmen : Jom Blogwalking By SukaGelak"

Assalamualaikum & selamat petang semua.



jom kita support suka gelak dalam bersegmen.. mana tahu korang pun boleh dapat ramai lagi kenalan. =)

nak join sama, macam biasa la ye.. just click pada banner yang disediakan.

tarikh akhir : 09 mac 2014.. waaa, tarikh besday adik saya ni.. hehe..

ohh ya.. kalau nak blogwalking ke blog utama saya disini >> Cinta Itu Indah <<
mekasih.. =)