Google+ Followers

Khamis, 25 Disember 2014

'Postcards Giveaway from Czech & Germany'

assalamualaikum.. selamat malam semua.. :)


Giveaway tamat pada
09 Januari 2015
(11:59 malam, waktu Malaysia)

Selasa, 16 Disember 2014

GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

assalamualaikum.. hai semua..

lama dah blog yang ni tak aktifkan. jom kita aktifkan dengan segmen/giveaway/contest.

http://tengkubutang.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.html

done follow all instagram.
done like fanpage.
done add facebook.



 

Selasa, 4 November 2014

Giveaway By Mamaniza.com


Assalamualaikum




Mamaniza melancarkan sekali lagi Giveaway by Mamaniza.com berserta dengan para sponsor yang cukup hebat berserta engan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati kalian.

Tujuan GA ini dijalankan adalah : untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger. Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain. Selain itu, kita juga menambah rakan-rakan baru dalam senarai followers kita.

Follow Blog:


Like FB:



Syarat utama:

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.

2. Buat entri bertajuk Giveaway By Mamaniza.com

3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.

4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.

5. Giveway ini akan berlangsung pada 3 Nov pukul 12 tengahari dan berakhir pada 10 Nov 2014 pada  12 tengahari juga.

6. Pemenang akan diumumkan pada 13 Nov 2014 berdasarkan random.

Hadiah Giveaway by Mamaniza.com:

Wang Tunai RM 50 - Top Refferal by Mia Liana
Paper beg - Mamaniza
Kain sulam pasang - Fuza Musa
Shawl - Farahuda
Shawl manik juntai - Shalimar
Bawal, keychain dan masker - Alise
Buku Tetamu Istimewa - Cikgu Helmi
Herblax dan halfmoon bead shawl - Norhana (IbuHana)
Keychain - Norihan
Top up RM 5 - Fatihah Fazlin dan Azwar Syuhada
Misteri - Farah Wahida dan Kathy

Sabtu, 13 September 2014

Simple Segmen By Ainim Rashihah

Assalamualaikum...

Hari cuti begini, Ainim nak buat simple segmen khas buat pengikut dan juga pembaca blog AinimRashihah.blogspot.com. Segmen ni kita main klik klik je tau.

Syarat segmen pun mudah sesangat.
1 - Buat satu entri dengan tajuk "Simple Segmen By Ainim Rashihah"
2 - Terbuka untuk pengikut dan pembaca blog ini. Kalau belum, sila follow dulu ya.
3 - WAJIB klik setiap link 'This' di bawah ini.
4 - Copy coding yang diberi ini, dan paste ke HTML. Dah siap ikut semua step, Tinggalkan URL            penyertaan di kotak komen dibawah ini ya.

Segmen ni berlangsung sampai hari Ahad, 14 September 2014, jam 8pm je ya. Dah nama pun simple segmen kan. Selamat bersegmen semua.

Khamis, 31 Julai 2014

GA Cik Anita saya nak MENANG BAJU FREE

Assalamualaikum..


tag : +tenku butang & +Dunia sebenar Shida 

jom join sama.. :)


Ahad, 29 Jun 2014

Mini Giveaway Blog HT

Assalamualaikum..

hai semua.. jom join mini giveaway ni.. nampak menarik dan comel je.. mana tahu ada rezeki korang juga nanti.. :)


sabun manggis yang comel =)


Ahad, 22 Jun 2014

GA Mini Popia Ikan Bilis Nurul Yui

Assalamualaikum..


jom join sama segmen ni.. nampak menarik je ni.. mana tahu ada rezeki menang ke.. saya ni dah la fav. dengan mini popia..


Saya nak mini popia ikan bilis nuyui yui kerana 'mini popia ikan bilis adalah salah satu makanan kegemaran yang saya sangat-sangat sukai sejak dari dulu lagi'.. tak lapuk dek hujan, tak lekang dek zaman'..


moga-moga adalah rezeki baby..hihihi



Isnin, 12 Mei 2014

1st Giveaway Sulaman Lace Heaven

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

Semua dijemput untuk sertai GIVEAWAY ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:
  1. Follow blog Fuza, Follow Instagram Sulaman Lace Heaven, dan Follow blog Mia Liana
  2. Buat satu entri bertajuk 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen INI.
  5. Pemilihan pemenang adalah melalui random.org
  6. Giveaway ini akan TAMAT pada jam 11.30 malam 12 Mei 2014
Sila klik pada banner untuk join. Jom....

Rabu, 12 Mac 2014

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

Assalamualaikum & selamat pagi semua.


peluang baik buat kawan-kawan semua. blogger zamani abe tengah mencari seorang sahabat yang bertuah untuk memiliki mini power bank dari beliau.

so, apa lagi.. jom join sama. mana tahu ada rezeki kan.. :)



psst : ada harapan nak menang tak?? :p



Khamis, 6 Mac 2014

"Segmen : Jom Blogwalking By SukaGelak"

Assalamualaikum & selamat petang semua.



jom kita support suka gelak dalam bersegmen.. mana tahu korang pun boleh dapat ramai lagi kenalan. =)

nak join sama, macam biasa la ye.. just click pada banner yang disediakan.

tarikh akhir : 09 mac 2014.. waaa, tarikh besday adik saya ni.. hehe..

ohh ya.. kalau nak blogwalking ke blog utama saya disini >> Cinta Itu Indah <<
mekasih.. =)


Khamis, 20 Februari 2014

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Assalamualaikum & selamat petang semua.

rasa terpanggil pula nak join GA kak ina a.k.a +tenku butang .. mana tahu ada rezeki ke, kan? :P


kak ina.. rasanya dah ikut segala syarat.. if ada yang terkurang, bagitahu ye takut terlepas pandang..

kak, selamat hari lahir.. semoga kehidupan akak sentiasa diberkati.. :)
semoga bahagia selalu.. jangan tension-tension tau.. ^^
serahkan semua pada kuasa Allah.. yang penting jangan give up tau.. sayang akk.. :)

COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG

Assalamualaikum & selamat tengahari semua.

dah lama tak join diri ni dalam segmen kan.. *rasanyalah*.. haha

so, harini kita buat la mana yang sempat ye..


aawww, segmen coklat tu.. sedapnyaaaa la hai.. hihihi

done like : 310

nyuumm..nyummm.. :)

goodluck juga pada peserta yang lain.. ^^


Rabu, 15 Januari 2014

ZAHRA BAKAR COLLECTION GIVEAWAY

Assalamualaikum...

Zahra Bakar Collection merupakan sebuah online shop yang menjual pelbagai jenis tudung dan shawl antaranya tudung syria, bawal arjuma, alsya ring dan sebagainya. Zahra Bakar Collection, turut mengambil tempahan sulaman (cross stitch) dengan pelbagai jenis design/ reka bentuk mengikut kehendak pelanggan.

Zahra Bakar Collection GiveawayZahra Bakar Collection Giveaway


Selain itu, Zahra Bakar Collection turut menjual kain pasang dan kain batik terengganu yang dihiasi dengan pelbagai jenis corak dan warna yang pastinya memikat hati. InsyaAllah, kainnya berkualiti tinggi dan selesa dipakai. Harganya juga sangatlah berpatutan.

Untuk meraikan pembukaan Zahra Bakar Collection online shop, kami mengadakan simple giveaway buat anda. Ingin dapat hadiah yang menarik dari kami? Ayuh, sertai sekarang. 

Zahra Bakar Collection Giveaway
Klik banner untuk sertai.