Google+ Followers

Jumaat, 22 November 2013

"Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat"

Assalamualaikum, selamat pagi..

actually nak support kak ena dalam menjayakan mini GA dia.. mana nak tahu, tup-tup ada rezeki ke, kan.. hehe..

nak join click pada banner budak 2 orang yang comel ni ye.. =)

GA sempena besday boy.. -umar zariff. umar yang sangat rajin tolong ibu dia.. hehe

GA ni berlansung dari 19 November 2013 sehingga 29 November 2013.. jom join sama.. ada masa lagi ni.. ;)

goodluck buat semua kengkawan yang join..

happy besday ye umar.. moga jadi anak yang soleh & selalu mendengar kata ibu & babah.. ^_*


Isnin, 18 November 2013

"Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman"

Assalamualaikum, selamat tengahari..

kembali terjah blog segmen ni.. huhuhu!..


terjah blog sally nampak pula simple segmen ni uollsss... moh ler kita meriahkan segmen kawan kita ni..

segala syarat telah dipenuhi..

ok la, cik sally cakap cerita sikit pasal dia.. erm, i xde la tahu sangat pasal cik sally ni.. cuma yang tahu dia ni fanatik dengan korea.. betul tak? hehehe 
asik la story bab korea.. cerita korea tu jangan kata la.. betul kan? ;)

ok laa.. tu je la yang dapat saya tulis.. hikhik.. :p

jom la korang join sama.. ^_*