Google+ Followers

Jumaat, 31 Mei 2013

COMBO GIVE AWAY BY INTAN

Assalamualaikum buat semua sahabat setia disini..

dah last-last minute baru nak join. harap kak intan tak mara la ye.. hehehe


nak join click banner ye..

done follow koleksitantintun.blogspot.com #46

nak tag my adek dan cik nana

tarikh akhir : 02 june 2013 jam 12 tengahari.. 
jom join cepat2.. hehe


Khamis, 30 Mei 2013

SEGMEN : SAYA NAK TAMBAH FOLLOWER

klik banner untuk join
Bismillah..
sebenanrnya,dah lama tidak membuat segmen memandangkan segmen sebelum ini agak kurang mendapat sambutan.Namun aku harap kali ini dapat sambutan dan supporters dari rakan-rakan semua!
SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS
Tujuannya:adalah untuk menambahkan bilangan followers(rakan2 )dan meningkatkan traffic blog:)
untuk yang ingin join :
  1. follow blog JIAKREATIFELT ok
  2. add aku di google +
  3. Buat tajuk entry : SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS
  4. Tinggalkan link entry korang di kotak komen aku

TARIKH TAMAT PADA 31 MEI 2013
JOM JOIN SEMUA~!...^_______^


SEGMEN HEADERKU COMEL

Assalamualaikum buat semua sahabat setia disini..

lama dah tak join itu ini kan.. busy mengalahkan perdana menteri.. hehehe
so, harini start balik sikit-sikit mana yang tak expired date lagi..hehe
sori ye kalau ramai yang tag, tak tak sempat.. bukan xnak join sama..

kali ni nak join segmen :

klik banner

comel sangat ke my header?? tak comel mana pun.. tapi saja nak meriahkan segmen.. hehe.. untung sabut timbul, untung batu tenggelam.. ehh, betul ke ayat ni??

done follow all sponsor.. kecuali twitter la ye.. akk xde twitter.. hehe

header yang dipertaruhkan dari blog utama :


sedikit coretan tentang header saya ni.

header saya ni menggambarkan tentang diri saya sendiri. keyakinan diri saya sendiri. dulu saya seorang yang sangat-sangat pemalu.. tapi dengan terciptanya blog itu, keyakinan saya untuk berhadapan dengan kawan-kawan sedikit keberanian terserlah. 

kenapa tagline saya Cinta Itu Indah? sebab Cinta Itu Sememangnya Indah. Bukan cinta semata-mata sesama manusia, malah cinta kepada ciptaan Allah juga.


tarikh akhir : 15 jun 2013

jom join ramai-ramai.. =)

Ahad, 26 Mei 2013

Contest Simple By My Muslimah Collection

assalamualaikum dan salam sejahtera..
buat semua pembaca blog setia disini.. :)


salam pagi isnin.. patutnya pagi-pagi kalut buat keje kan, tapi saya xtau nak buat keje apa.. setakat ni dah settle.. so nak bersegmen la..

kalau nak baca entry-entry lain, singgah la cinta itu indah ye.. :)



macam biasa la yerk.. kalau nak join, click je banner tu..

syarat dia pun senang.. jom join sama.. mana tahu ada rezeki kan.. =)

tarikh akhir 26 mei 2013.. ^_^

Khamis, 23 Mei 2013

Segmen : Blogger Pilihan Saya By ALS

Assalamualaikum buat semua sahabat setia disini..

saja menyibukkan diri nak join GA.. boring nya harini.. layankan je la.. lepas lunch hour kena pulun juga buat kerja sikit..hehehe


nak join click banner.. tamat pukul 1 tengahari ni.. buat cecepat yang mungkin.. =)

done click 3 ads yang disediakan.

rasanya semua dah ikut.. tapi  blog encik kai tu, xde button follower kn?

erm, blogger pilihan eh?? ramai juga.. antaranya :

sepet88.blogspot.com

Giveaway dari Blog Zeera

Assalamualaikum buat semua sahabat setia disini..

harini update dengan GA la eh.. mood nak buat kerja dah terbang ke kampung..sobbb.. T__T


nak join sama, click pada banner ye.. =)

- sememangnya follower blog zeera
- done click 87 & 487
- done click-click nuffnang
- done click 4 ads

ok.. rasanya complete kan? jom join sama.. tarikh akhir 24 Mei 2013

Selasa, 21 Mei 2013


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Menang Topup dan Review Blog Bersama SEGMEN ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 2.30 Petang pada hari Isnin - 20 Mei 2013 hingga pukul 2.30 Petang Rabu 22 Mei 2013.. 2 Hari!

DUA blogger yang bertuah akan mendapat Top-Up RM 5.. Pemilihan melalui Mr. Random.org.. Manakala SEORANG blogger akan direview blognya juga pemilihan melalui Mr. Random.org..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Menang Topup dan Review Blog Bersama SEGMEN ERAZ FADLI..
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

Khamis, 16 Mei 2013

SEGMEN : 9 JAM

assalamualaikum dan salam sejahtera..


settle.. =)

selamat bersegmen.. 

Segmen Topup 2 Hari Bersama Blog Bahrain

Salam sejahtera
^__^


http://bahrain-info.blogspot.com/2013/05/segmen-topup-2-hari-bersama-blog-bahrain.html

Jom join Segmen Topup dari Blog Bahrain
Segmen ini akan berlangsung selama 2 hari sahaja mulai pada jam ini.
Berakhir pada pukul 11.59 malam bertarikh 17 Mei 2013 akan TAMAT

 SYARAT-SYARAT :
(SILA BACA DENGAN TELITI!)

(1) Follow BLOG BAHRAIN termasuk Google +
(2) Buat entry bertajuk "Segmen Topup 2 Hari Bersama Blog Bahrain"
(3) Wajib Copy dan paste Code html Yang telah  disediakan Oleh Blog Bahrain ini pada entry korang 

Tutorial Copy paste kod html




(4) Wajib klik di sini [jujur] --> SINI  dan SINI
(5) Letakkan url entry korang di bahagian komen blog ini --> BLOG BAHRAIN 


HADIAH : 
Top Referal
RM10 x 2

Random
RM5 x 2


SELAMAT MENYERTAI SEGMEN!

TAMAT!!

Copy paste coding entry yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruangan html post korang. Kalau tak faham tengok tutorial no 3.



Selasa, 14 Mei 2013

Mei topap giveaways by Cik Yaya

assalamualaikum dan salam sejahtera..
buat semua pembaca blog setia disini.. :)


harini sebenarnya banyak kerja..tapi ntah napa mood nak hadap blog jeeee.. ermm, boleh parah ni.. nasib kerja-kerja penting dah siap semalam.. pagi ni bos xdak.. petang kang baru datang.. so pagi ni pulun la mana yang mampu.. hihihi

jumpa segmen ni dari blog therosputih.. so join je la kan..hehehe



nak join sama, sila la click pada banner tu ye.. =)

pengguna : Celcom

insyaAllah sejujurnya dah click semua yang berkaitan.. dan follow para sponser..

tag : lissa surihani & alise

Jom Join sama.. =)

Isnin, 13 Mei 2013

Hasya's Collection Giveaway

assalamualaikum dan salam sejahtera..
buat semua pembaca blog setia disini.. :)


merajinkan diri sikit join segmen or GA yang ada.. macam dah lama je tak join sama.. =)



nak join sama click pada banner tu ye.. =)

insyaAllah dan jujur click semua yang patut..kalau ada yang terkurang, inform la ye..

tag : +Lissa LaLissa , +Mar Haini Abdul Rahim , +cik didiey+Nao Mei 


Ahad, 5 Mei 2013

1st GA by Hijab Valley

assalamualaikum dan salam sejahtera..
buat semua pembaca blog setia disini.. :)


rasa macam dah lama tak join GA kan.. banyak kerja sekarang.. nak join takut tak terlaksana segala komitmen.. tapi kali ni tetap nak join juga.. =)


macam biasa la ye.. nak join click pada banner tu..

saya nak tag +cik didiey , +Mar Haini Abdul Rahim , +Lissa LaLissa , dan mereka-mereka blogger wanita.. jom join sama.. ^_^

tarikh akhir 30 mei 2013

* saya dah follow ye*