Google+ Followers

Jumaat, 20 Disember 2013

Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih

As-Salam


Top Referal 
Cash RM50 + Puzzle Bernilai RM50 3D

Random
Cash RM50 x 5
Perfume Gred AAA Bernilai RM50 x 6

Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih ini dianjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih , Brado Bapak , Brado Bapak II , Lylahana Shop , Maha Mahu, Wan ComelMarqis Careno dan Iluvtour

Isnin, 9 Disember 2013

ADRIANNA SYAZ FIRST GIVEAWAY

Assalamualaikum, selamat petang. 

saja nak menjoinkan diri dalam GA kengkawan.. :)

nak join click pada banner ye.. :)

titik hujan yang sy minati. suka tengok gambar hujan yang bila jatuh airnya nampak bulat-bulat. rasa macam comel je.. :)
crdt : google

follow : 1441496103101 & 89

instagram nanti saya follow kemudian ye.. :)

goodluck juga pada kawan-kawan yang join..

Rabu, 4 Disember 2013

Percuma Kalendar 2014 Bergambar Sendiri !!

Assalamualaikum, selamat pagi..


macam biasa.. nak join click pada banner ye.. ;)

tarikh akhir : 31 Disember 2013

done follow : 1279
done like : 287

Jumaat, 22 November 2013

"Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat"

Assalamualaikum, selamat pagi..

actually nak support kak ena dalam menjayakan mini GA dia.. mana nak tahu, tup-tup ada rezeki ke, kan.. hehe..

nak join click pada banner budak 2 orang yang comel ni ye.. =)

GA sempena besday boy.. -umar zariff. umar yang sangat rajin tolong ibu dia.. hehe

GA ni berlansung dari 19 November 2013 sehingga 29 November 2013.. jom join sama.. ada masa lagi ni.. ;)

goodluck buat semua kengkawan yang join..

happy besday ye umar.. moga jadi anak yang soleh & selalu mendengar kata ibu & babah.. ^_*


Isnin, 18 November 2013

"Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman"

Assalamualaikum, selamat tengahari..

kembali terjah blog segmen ni.. huhuhu!..


terjah blog sally nampak pula simple segmen ni uollsss... moh ler kita meriahkan segmen kawan kita ni..

segala syarat telah dipenuhi..

ok la, cik sally cakap cerita sikit pasal dia.. erm, i xde la tahu sangat pasal cik sally ni.. cuma yang tahu dia ni fanatik dengan korea.. betul tak? hehehe 
asik la story bab korea.. cerita korea tu jangan kata la.. betul kan? ;)

ok laa.. tu je la yang dapat saya tulis.. hikhik.. :p

jom la korang join sama.. ^_*

Rabu, 16 Oktober 2013

MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 3

Assalamualaikum, selamat pagi.

saja pagi ni nak meriahkan blog contest ni.. hehe


nak join sama click banner ye.. :)

tarikh akhir : 19 oktober 2013

already follow.. 
already like fanpage..



Sabtu, 12 Oktober 2013

Segmen Random Topup by Nik Ainaa

Assalamualaikum, selamat malam..
 
[ KLIK BANNER UNTUK JOIN ]


 TOPUP RM5 UNTUK 16 PEMENANG YANG BERTUAH !!

TARIKH TAMAT : 19/10/13

Key Chain Giveaway by Ikhwan Yusuff

Assalamualaikum, selamat malam..

malam ni sambil nak luang masa bw, so sambil2 join ga kengkawan.. :)



 nk join?? click la banner tu.. ^_*

tarikh akhir 31 oktober 2013..

15.10.2013 - settle bw 34 peserta

Rabu, 9 Oktober 2013

1st Giveaway by Miss Fluffy

Assalamualaikum, morning semua..



nak join sama click pada banner ye.. :)

291,111

with_love: jom join sama.. :)

Isnin, 23 September 2013

GIVEAWAY ULANG TAHUN PERTAMA GREENAPRICOT

Assalamualaikum & hai..
morning semua.. tetiba pagi ni rajin nak join GA. huhu.. takpelah. bukan selalu kan. mana tahu ada rezeki ke nanti.. ahaha..



actually GA ni diadakan sempena ulangtahun pertama Greenapricot. ohh, ya.. kebetulan sebenarnya. harini adalah hari ulangtahun tersebut. :) selamat ulangtahun yang pertama.. ^_*

sapa yang nak join sama, meh la click banner tu ye.. jangan segan-segan.. :)

done like page : 583


settle BW :
-25.09.13 - sehingga peserta 29

Khamis, 19 September 2013

" Segmen 1st Mama "

Assalamualaikum & selamat tengahari semua.



macam biasa la ye.. nak join click pada banner tu.. :)

selamat bersegmen semua.. :)


psstt : kawan2 yang join, sy balas knjungan lewat sikit ye.. ngah bz.. :(




settle BW 
: 24.09.13 - 200 peserta
: 01.10.13 - 226 peserta

Selasa, 10 September 2013

"SEGMEN PERTAMA CHE YAM "

Assalamualaikum & selamat tengahari semua.

lama dah tak join segmen kan. *bz* kut.. hehe..



nak join macam biasa la ye. click banner. tanda support saya pada cik yam nih.. ;)

rasanya semua syarat dah ikut dah. so, jom join sama.. ;)




settle BW 
: 11.09.13 - 01-43 peserta
: 24.09.13 - 44-103 peserta

Ahad, 25 Ogos 2013

Segmen Giveaway fizizaidi With Blogger Awesome!

Assalamualaikum


Selamat bersegmen korang yang sudi menyertai segmen GA yang tidak seberapa ini dan kepada stalker O< jemput join GA ini juga^^..jangan segan-segan..kita berkenal kenalan selain dapat mengikat ukwah sesama blogger.. pepatah ada berbunyi tak kenal maka tak cinta.

Segmen ini available on a month dan fizi mencari pemenang bagi 4 katagori hadiah iaitu 3 helai Jersey dengan tempekkan nama korang pada Jersey..tempek pun bolee, peluang untuk memiliki Simcard TuneTalk yang bernilai Rm35 , 2+ pemenang Top-up untuk hubungan telekomunikasi yang lebih lama dengan orang tersayang dan 2 pemenang bertuah bakal di review oleh BLOG AKU PENGHIBUR tak minat ke blog di review oleh blogger terkenal lagi mesra? rugi woo tak join

   Hanya 5 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog FIZIZAIDI KARYAKU, AKU PENGHIBUR, BLOG MADAH CINTA &amp; PHEONIXCHARLOTTE  Add To Circle Google+ FIZIZAIDI, AKU PENGHIBUR &amp; BLOG MADAH CINTA.
  2. klik iklan penaja di > sini sini sini sini sini sini Termasuk iklan nuffnang pada blog PHEONIXCHARLOTTE tunggu sampai habis loding ye kekawan.
  3. Buat entri bertajuk "Segmen Giveaway fizizaidi With Blogger Awesome!"
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Segmen ini akan tamat pada 19/09/2013 |12:00 malam dan pemilihan pemenang bakal di dipilih oleh Brother Random.org sendiri dan Senarai pemenang akan diberitahu pada 22/09/2013
Apa tunggu lagi, jom meriahkan segmen ini^^

Ahad, 16 Jun 2013

SEGMEN 12 JAM FOLLOW & BLOGWALKING #3 OLEH MIALIANA.COM


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 16 Jun 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.

tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Rabu, 5 Jun 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree





Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





Isnin, 3 Jun 2013

Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik



Assalamualaikum semua!!
jom join Giveaway anjuran JAAkechik Corner!
anda berpeluang untuk menang Photo Magnet yg ohsemm.
Hadiah Utama pula adalah Dua Helai Baju T-Shirt.

giveaway 2013,

syarat-syaratnya :

1. jadik follower blog jaakechik : www.jaakechik.com
2. klik LIKE facebook penaja segmen (comey2Ku Printing) : 
3. buat entry simple bertajuk : Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik
4. letak banner giveaway (seperti diatas) ke dalam entry anda.
5. tinggalkan link entry penyertaan anda dibawah komen entry ini.

giveaway 2013

HADIAH : 2 helai Baju T-Shirt & 8 Fridge Magnet Bergambar
NOTA : pemenang diumumkan pada 27 Jun 2013 (random. org)
 Tarikh segmen : 01 - 21 Jun 2013 (only 3 weeks)



'' KLIK HERE TO JOIN ''


Read more: http://www.jaakechik.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html#ixzz2V8Oawznn

Jumaat, 31 Mei 2013

COMBO GIVE AWAY BY INTAN

Assalamualaikum buat semua sahabat setia disini..

dah last-last minute baru nak join. harap kak intan tak mara la ye.. hehehe


nak join click banner ye..

done follow koleksitantintun.blogspot.com #46

nak tag my adek dan cik nana

tarikh akhir : 02 june 2013 jam 12 tengahari.. 
jom join cepat2.. hehe


Khamis, 30 Mei 2013

SEGMEN : SAYA NAK TAMBAH FOLLOWER

klik banner untuk join
Bismillah..
sebenanrnya,dah lama tidak membuat segmen memandangkan segmen sebelum ini agak kurang mendapat sambutan.Namun aku harap kali ini dapat sambutan dan supporters dari rakan-rakan semua!
SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS
Tujuannya:adalah untuk menambahkan bilangan followers(rakan2 )dan meningkatkan traffic blog:)
untuk yang ingin join :
  1. follow blog JIAKREATIFELT ok
  2. add aku di google +
  3. Buat tajuk entry : SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS
  4. Tinggalkan link entry korang di kotak komen aku

TARIKH TAMAT PADA 31 MEI 2013
JOM JOIN SEMUA~!...^_______^


SEGMEN HEADERKU COMEL

Assalamualaikum buat semua sahabat setia disini..

lama dah tak join itu ini kan.. busy mengalahkan perdana menteri.. hehehe
so, harini start balik sikit-sikit mana yang tak expired date lagi..hehe
sori ye kalau ramai yang tag, tak tak sempat.. bukan xnak join sama..

kali ni nak join segmen :

klik banner

comel sangat ke my header?? tak comel mana pun.. tapi saja nak meriahkan segmen.. hehe.. untung sabut timbul, untung batu tenggelam.. ehh, betul ke ayat ni??

done follow all sponsor.. kecuali twitter la ye.. akk xde twitter.. hehe

header yang dipertaruhkan dari blog utama :


sedikit coretan tentang header saya ni.

header saya ni menggambarkan tentang diri saya sendiri. keyakinan diri saya sendiri. dulu saya seorang yang sangat-sangat pemalu.. tapi dengan terciptanya blog itu, keyakinan saya untuk berhadapan dengan kawan-kawan sedikit keberanian terserlah. 

kenapa tagline saya Cinta Itu Indah? sebab Cinta Itu Sememangnya Indah. Bukan cinta semata-mata sesama manusia, malah cinta kepada ciptaan Allah juga.


tarikh akhir : 15 jun 2013

jom join ramai-ramai.. =)

Ahad, 26 Mei 2013

Contest Simple By My Muslimah Collection

assalamualaikum dan salam sejahtera..
buat semua pembaca blog setia disini.. :)


salam pagi isnin.. patutnya pagi-pagi kalut buat keje kan, tapi saya xtau nak buat keje apa.. setakat ni dah settle.. so nak bersegmen la..

kalau nak baca entry-entry lain, singgah la cinta itu indah ye.. :)



macam biasa la yerk.. kalau nak join, click je banner tu..

syarat dia pun senang.. jom join sama.. mana tahu ada rezeki kan.. =)

tarikh akhir 26 mei 2013.. ^_^

Khamis, 23 Mei 2013

Segmen : Blogger Pilihan Saya By ALS

Assalamualaikum buat semua sahabat setia disini..

saja menyibukkan diri nak join GA.. boring nya harini.. layankan je la.. lepas lunch hour kena pulun juga buat kerja sikit..hehehe


nak join click banner.. tamat pukul 1 tengahari ni.. buat cecepat yang mungkin.. =)

done click 3 ads yang disediakan.

rasanya semua dah ikut.. tapi  blog encik kai tu, xde button follower kn?

erm, blogger pilihan eh?? ramai juga.. antaranya :

sepet88.blogspot.com

Giveaway dari Blog Zeera

Assalamualaikum buat semua sahabat setia disini..

harini update dengan GA la eh.. mood nak buat kerja dah terbang ke kampung..sobbb.. T__T


nak join sama, click pada banner ye.. =)

- sememangnya follower blog zeera
- done click 87 & 487
- done click-click nuffnang
- done click 4 ads

ok.. rasanya complete kan? jom join sama.. tarikh akhir 24 Mei 2013

Selasa, 21 Mei 2013


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Menang Topup dan Review Blog Bersama SEGMEN ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 2.30 Petang pada hari Isnin - 20 Mei 2013 hingga pukul 2.30 Petang Rabu 22 Mei 2013.. 2 Hari!

DUA blogger yang bertuah akan mendapat Top-Up RM 5.. Pemilihan melalui Mr. Random.org.. Manakala SEORANG blogger akan direview blognya juga pemilihan melalui Mr. Random.org..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Menang Topup dan Review Blog Bersama SEGMEN ERAZ FADLI..
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

Khamis, 16 Mei 2013

SEGMEN : 9 JAM

assalamualaikum dan salam sejahtera..


settle.. =)

selamat bersegmen.. 

Segmen Topup 2 Hari Bersama Blog Bahrain

Salam sejahtera
^__^


http://bahrain-info.blogspot.com/2013/05/segmen-topup-2-hari-bersama-blog-bahrain.html

Jom join Segmen Topup dari Blog Bahrain
Segmen ini akan berlangsung selama 2 hari sahaja mulai pada jam ini.
Berakhir pada pukul 11.59 malam bertarikh 17 Mei 2013 akan TAMAT

 SYARAT-SYARAT :
(SILA BACA DENGAN TELITI!)

(1) Follow BLOG BAHRAIN termasuk Google +
(2) Buat entry bertajuk "Segmen Topup 2 Hari Bersama Blog Bahrain"
(3) Wajib Copy dan paste Code html Yang telah  disediakan Oleh Blog Bahrain ini pada entry korang 

Tutorial Copy paste kod html




(4) Wajib klik di sini [jujur] --> SINI  dan SINI
(5) Letakkan url entry korang di bahagian komen blog ini --> BLOG BAHRAIN 


HADIAH : 
Top Referal
RM10 x 2

Random
RM5 x 2


SELAMAT MENYERTAI SEGMEN!

TAMAT!!

Copy paste coding entry yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruangan html post korang. Kalau tak faham tengok tutorial no 3.



Selasa, 14 Mei 2013

Mei topap giveaways by Cik Yaya

assalamualaikum dan salam sejahtera..
buat semua pembaca blog setia disini.. :)


harini sebenarnya banyak kerja..tapi ntah napa mood nak hadap blog jeeee.. ermm, boleh parah ni.. nasib kerja-kerja penting dah siap semalam.. pagi ni bos xdak.. petang kang baru datang.. so pagi ni pulun la mana yang mampu.. hihihi

jumpa segmen ni dari blog therosputih.. so join je la kan..hehehe



nak join sama, sila la click pada banner tu ye.. =)

pengguna : Celcom

insyaAllah sejujurnya dah click semua yang berkaitan.. dan follow para sponser..

tag : lissa surihani & alise

Jom Join sama.. =)

Isnin, 13 Mei 2013

Hasya's Collection Giveaway

assalamualaikum dan salam sejahtera..
buat semua pembaca blog setia disini.. :)


merajinkan diri sikit join segmen or GA yang ada.. macam dah lama je tak join sama.. =)



nak join sama click pada banner tu ye.. =)

insyaAllah dan jujur click semua yang patut..kalau ada yang terkurang, inform la ye..

tag : +Lissa LaLissa , +Mar Haini Abdul Rahim , +cik didiey+Nao Mei 


Ahad, 5 Mei 2013

1st GA by Hijab Valley

assalamualaikum dan salam sejahtera..
buat semua pembaca blog setia disini.. :)


rasa macam dah lama tak join GA kan.. banyak kerja sekarang.. nak join takut tak terlaksana segala komitmen.. tapi kali ni tetap nak join juga.. =)


macam biasa la ye.. nak join click pada banner tu..

saya nak tag +cik didiey , +Mar Haini Abdul Rahim , +Lissa LaLissa , dan mereka-mereka blogger wanita.. jom join sama.. ^_^

tarikh akhir 30 mei 2013

* saya dah follow ye*

Sabtu, 27 April 2013

Segmen (+)kan Follower by Tempoyak Goreng

assalamualaikum dan salam sejahtera..
buat semua pembaca blog setia disini.. :)


salam pagi sabtu.. moh ler kita bersegmen.. =)


jom kita memeriahkan sama segmen kawan baru kita ni.. kawan kita ni baru lagi dalam dunia blogging.. so, jom kita support dia.. =)

macam biasa la.. nak join click je banner kat atas tu..

tarikh akhir : 08 mei 2013



*segmen tanpa hadiah pun xpe.. janji kita happy kan.. :)


Rabu, 24 April 2013

Segmen : Hey ! blogger asal mana?

assalamualaikum dan salam sejahtera..
buat semua pembaca blog setia disini.. :)




macam biasa la.. nak join click banner.. =)

done follow.. =)

saya blogger dari perak.. ^_^

tarikh akhir : 30 april 2013 . Jom join sama..

follow me at Cinta Itu Indah ! =)